4. Emotiemanagement

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
215
Begin

Uitgebalanceerde mix in deze module:

4. Emotiemanagement

Emoties geven kleur aan ons leven. Wat zou het leven zijn zonder emoties als blijdschap, genegenheid, trots en tevredenheid. Die willen we allemaal wel!

Maar onprettige emoties zoals angst, frustratie of jaloezie houden we het liefst buiten de deur. Soms negeren we ze, in de hoop dat ze dan vanzelf verdwijnen of uit angst erdoor te worden overspoeld. Op de lange duur werkt dat niet. Dan gaan ze uiteindelijk op een andere manier opspelen. Ze veroorzaken mentale en emotionele, maar zeker ook fysieke klachten, zoals migraine, rugpijn en maag/darmklachten.

Daarom kun je maar beter luisteren naar wat je emoties je willen vertellen. Want ze hebben een functie. Dát is wat je leert in deze module.

Je wordt je bewust van het effect van emoties op je lijf en je brein. Je vergroot je emotionele geletterdheid; alleen al door het benoemen van emoties voor jezelf ontstaat meer acceptatie.

En je leert handig gebruik te maken van prettige emoties in de Quick Coherence. Dit is een zeer krachtige hartcoherentietechniek, die (de naam zeg het al) snel zorgt voor coherentie.

Vanaf eind 2021 is deze module los verkrijgbaar. Tot die tijd is deze module uitsluitend beschikbaar als onderdeel van de volgende pakketten:

  • Veerkrachttraining met je hart!
  • Veerkracht Xtra individueel
  • Veerkracht voor Xperts

 

error: Content is protected !!