Meer weten over wantdatklopt.nl en Anette de Jong?

En ervaringsverhalen lezen van deelnemers aan training en coaching bij wantdatklopt.nl

 

 

 

“Werken en leven met meer veerkracht en plezier Om zo het beste uit jezelf te halen
Dat
gun ik iedereen!”

 Anette

Ervaringen Veerkracht Xtra individueel Online

Zo maken we allemaal samen de wereld een klein beetje aangenamer!

De stress- en veerkrachttrainingen van Anette zijn een grote meerwaarde in zijn soort. Dit mede door  de combinatie van de professionele coach, behapbare theorie en het bio feedback systeem waarvan gebruik wordt gemaakt. De individuele online vorm is uniek, flexibel en zeer kwalitatief, zeker een aanrader, en echt voor iedereen!

Dankzij de bio feedback apparatuur krijg je ook nog eens de opportuniteit tot onbeperkt levenslang leren over jezelf in hoofd en hart. Ook sta ik nu nog sterker in mijn krachten en waarden dankzij het volledige pakket. Persoonlijk was goede en slechte stress beter leren herkennen een mooie eerste ervaring van mezelf hierin, en zo maken we allemaal samen de wereld een klein beetje aangenamer!

Duizend maal bedankt Anette!

Frederik, 42 jaar

Pakkend geschreven en persoonlijke én herkenbare verhalen

De online training is een hele mooie en praktische tool om aan de slag te gaan met stressmanagement. Een goede opbouw van modules en concrete opdrachten.

De modules zijn pakkend geschreven en de persoonlijke én met name ook de herkenbare verhalen, voorbeelden en filmpjes, zorgen ervoor dat je de inhoud van de training snel eigen maakt.

Door de training weet ik beter met mijn stress en emoties om te gaan én nog belangrijker: ik ben me ervan bewust. Ik kan nu vroegtijdig de juiste trainingstechnieken toepassen.

Anna, 30 jaar, secretaresse

5/5

Ervaringen Veerkrachttraining met je hart! (groepstraject)

Cadeautje van de baas

Ik vind het echt een cadeautje dat ik dit aangeboden krijg van de werkgever. Ik heb er ook altijd zin in om aan de slag te gaan met de voorbereiding in de academie; interessante theorie en leuke filmpjes (dat vinden mijn kinderen trouwens ook).

Bregje (42 jaar, projectleider duurzame mobiliteit)

Minder energieverlies, open voor andere ervaringen, meer plezier, beter relativeren

De oefening om een punt te zetten heeft voor mij enorm veel verschil gemaakt. Ik kon nogal blijven hangen in emoties, en die aanvullen met andere negatieve dingen of doemscenario’s. Ik heb geleerd te registreren hoe ik me voel, te checken of ik actie moet ondernemen en, wanneer dat niet het geval is, de emotie af te sluiten met een dikke punt. Daardoor verlies ik geen energie meer, ben ik open voor andere ervaringen, heb ik meer plezier en kan ik beter relativeren. Dat lukt zelfs ook in live situaties.

Maria

Lees het verhaal achter wantdatklopt.nl en de eigenaar Anette de Jong? Ga via de knop naar de website van wantdatklopt.nl. 

Noblesse oblige of waarom ik moeilijk doe

Lees waarom de online trainingen van wantdatklopt.nl bestaan uit een uitgebalanceerde mix van (werk)vormen

Ga via de knop naar de blog hierover op de website van wantdatklopt.nl. 

5/5
logo wantdatklopt.nl turquoise hart

Lees hoe anderen training en coaching bij wantdatklopt.nl hebben ervaren.  

Wantdatklopt.nl neemt jouw privacy heel serieus en houdt zich uiteraard aan de eisen van de privacywetgeving in de AVG. Het volledige privacyreglement kun je lezen via de knop hierna

Om meerdaagse trajecten goed uit te kunnen voeren, is het noodzakelijk om persoonsgegevens te verwerken. Hiervoor vraag ik jouw schriftelijke toestemming via een  trainingsovereenkomst. Die kun je hierna alvast downloaden.

error: Content is protected !!