Metsel geen muren 
maar bouw bruggen naar elkaar 
Samen oplopen?

(Anette)

Bekijk hier alle trainingen

Je hebt toegang tot de inhoud van trainingen waarvoor jij bent ingeschreven

.

.

.

Voor bedrijven maak ik graag een aanbod op maat. Neem hiervoor contact op

€215

1. Werkstress de baas met hartcoherentie!

Hét kennismakingsprogramma met hartcoherentie online. Zie wat stress met jou doet in de online academie. Neem een kijkje in je hartritme met de apparatuur in het Webinar. Ga op een gezonde manier om met stress en versterk je immuunsysteem.
€215

2. Grip op (werk)stress

Stress hoort bij het leven. Daarom kun je maar beter leren er goed mee om te gaan. Dat leeft een stuk plezieriger en is gezonder bovendien. In dit vervolg op de basismodule leer je over ademhaling en het effect ervan op je hartritme. Je gaat aan de slag met energiebronnen en inventariseert je eigen stressbronnen.
€215

3. Energiemanagement

Uitgeteld aan het eind van de dag? Grote kans dat jij onhandig omspringt met je persoonlijke energie. Want timemanagement is nuttig, maar energiemanagement is veel effectiever. Dat is wat je leert in deze module. Ook interessant en nuttig voor wie zich fit en uitgerust voelt en dat zo wil houden.
€215

4. Emotiemanagement

Irritatie, verdriet, angst, woede; ze kunnen je compleet overweldigen. Gelukkig kun je ook leren om te surfen op de golven van je emoties in plaats van je erdoor te laten overspoelen. Ze hebben namelijk een functie! En negeren leidt uiteindelijk vooral tot fysieke en mentale klachten.
€215

5. Breinkracht/visualisatie

“Piekeren is de verkeerde kant op fantaseren”. Veel stress creëren we zelf. Door onze gedachten. Leer meer over neuroplasticiteit en hoe jij je denken constructief kunt inzetten om nieuwe neurale paden aan te leggen. Gebruik hierbij visualisaties, net als topsporters.
€215

6. Intuïtie en beslissen

Intuïtie is vooral impliciete kennis en ervaring. Het wordt steeds belangrijker door de toenemende complexiteit en snelle veranderingen. Bij echt complexe beslissingen schiet onze hersencapaciteit namelijk tekort. Krijg meer toegang tot je intuïtie, leer je kernwaarden kennen en neem betere beslissingen.
€215

7. Coherent communiceren

Dat communicatie meer is dan het uitwisselen van tekst wist je natuurlijk. Wist je ook dat emoties besmettelijk zijn? Dat kun je ook gebruiken om anderen te kalmeren. En weet jij wat het effect is van dramatiseren? Met coherent communiceren haal jij het beste en het leukste uit jezelf en de ander.

Proeverij Veerkrachttrajecten (groepstraining en individueel)

Een proeverij uit alle 7 modules. Op aanvraag beschikbaar voor werkgevers.
€535

Veerkracht voor Xperts

Heb je al eens een meerdaags traject gevolgd bij wantdatklopt.nl? Dan ben je eigenlijk al veerkracht-expert. Deze academie bevat een schat aan waardevolle, nieuwe lesstof die niet eerder aangeboden is. Die is nu ook toegankelijk voor jou - als oud-cursist - zonder dat je opnieuw het hele traject hoeft te volgen.
995,-

Veerkracht Xtra individueel

Veerkracht opbouwen, je immuunsysteem versterken en stressklachten (hoge bloeddruk, piekeren, slaapklachten) verminderen. Breinkracht, energie, vitaliteit en emotioneel evenwicht vergroten. Met hartcoherentie. Individueel, dus flexibel en met alle aandacht voor jouw unieke situatie.
940,-

Veerkrachttraining met je hart!

Het meest complete programma voor de opbouw van veerkracht, vermindering van stressgevoelens en versterking van het immuunsysteem. Plus een betere nachtrust en gezonde bloeddruk. (voorheen: Meer veerkracht, minder stress)
error: Content is protected !!