Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 535
Begin
Je hebt alleen toegang tot deze module als je hiervoor bent ingeschreven.

Uitgebalanceerde mix in dit programma

 • 7 modules van € 95,- per stuk = € 665,-
 • Een uur coaching € 120,-
 • Totale waarde € 785,-
 • Als totaalpakket voor € 535,-
 • Besparing 250,-

De 7 modules:

 1. (Werk)stress de baas met hartcoherentie
 2. Grip op (werk)stress
 3. Energiemanagement
 4. Emotiemanagement
 5. Breinkracht en visualisatie
 6. Intuïtie en beslissen
 7. Coherent communiceren

 Veerkracht voor Xperts

Heb je eerder een meerdaags traject (live) gevolgd bij wantdatklopt.nl? Dan is dit iets voor jou. Want de online modules bieden een schat aan waardevolle, nieuwe lesstof, video’s, infographics, persoonlijke verhalen, oefeningen en inspirerende quotes.

Je kunt nu alle zeven modules van het traject Veerkracht Xtra individueel aanschaffen in één pakket. Zonder de intensieve begeleiding van een training of coachingstraject. Want jij bent eigenlijk al een veerkrachtexpert. Zo kun je de lesstof zelfstandig doornemen in je eigen tempo. Waar en wanneer jij maar wilt, want je houdt twee jaar lang toegang!

Voor het geval er vragen opborrelen zit er ook nog een uur online coaching bij dit traject. Want daar wil ik je natuurlijk niet mee laten zitten. En als je geen vragen hebt, kies je gewoon een ander onderwerp om te bespreken. Het is aan jou. Je hebt een half jaar lang de tijd om het gesprek in te plannen.

Wil je meer lezen over de inhoud van de zeven modules? Kijk dan even op de pagina Alle trainingen. Daar staat een uitgebreide beschrijving van iedere module (even doorklikken).

Dit aanbod geldt voor iedereen die in het verleden de volgende meerdaagse trainingen of coachingstrajecten heeft gevolgd: 

– groepstraining Vergroot je veerkracht verminder je stress! in welke vorm dan ook (als bedrijfstraining of als training op vrije inschrijving);
– DUO traject veerkracht;
– VIP traject veerkracht;
– individueel coachingstraject Werken aan veerkracht; 
– individueel coachingstraject Uitgeslapen werkt beter.

Dit traject is niet beschikbaar voor wie uitsluitend een eenmalige workshop of een proeverij volgde.

error: Content is protected !!