Grip op (werk)stress

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Op aanvraag
Begin
This module is currently closed

Uitgebalanceerde mix in deze module:

Vervolg op het kennismakingsprogramma: Werkstress de baas met hartcoherentie!

1. Grip op (werk)stress!

Stress hoort bij het leven. Het brengt je lichaam en geest in staat van paraatheid. Nuttig bij een examen of presentatie, want daardoor ben je alert en gefocust.

Maar veel mensen voelen zich vrijwel constant gestrest. Soms door ingrijpende gebeurtenissen, zoals ziekte, echtscheiding, verhuizing of ontslag. Maar veel vaker ligt de oorzaak bij een continue opeenstapeling van kleine stressoren. Daarop reageert ons lichaam namelijk ook met een stressreactie.

Dit kan leiden tot allerlei klachten; van concentratieverlies en humeurigheid tot migraine, slapeloosheid, hoge bloeddruk en maag- of rugklachten.

Het aanpakken van de oorzaak is beslist een goed idee. Maar omdat er steeds weer nieuwe stressbronnen op je pad zullen komen is het effectiever invloed uit te oefenen op wat zich vanbinnen afspeelt, je fysiologie. Dát is wat je leert in de veerkrachttraining: Meer veerkracht, minder stress!

In deze eerste module gaan we in op de bronnen van veerkracht en je leert jouw vroegsymptomen herkennen. Bovendien leer je een nieuwe techniek, die je thuis dagelijks gaat oefenen met de apparatuur. Je maakt ook kennis met jouw vaste groep, met wie je dit traject gaat volgen.

Deze module maakt onderdeel uit van de Veerkrachttraining met je hart! Voorlopig is dit totaalprogramma uitsluitend beschikbaar voor bedrijven/organisaties. Op termijn komt deze module ook afzonderlijk beschikbaar voor particulieren en zzp’ers, op vrije inschrijving. Wil jij weten wanneer? Meld je dan aan voor de nieuws/inspiratiemail via de knop hierna. Heb je zelf al een groep gevormd? Neem dan even contact op. Dan kunnen we vast iets organiseren.