2. Grip op (werk)stress

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
215
Begin

Uitgebalanceerde mix in deze module:

Vervolg op module 1 (Werk)stress de baas met hartcoherentie!

2. Grip op (werk)stress!

Stress hoort bij het leven. Het brengt je lichaam en geest in staat van paraatheid. Nuttig bij een examen of presentatie, want daardoor ben je alert en gefocust.

Veel mensen voelen zich vrijwel constant gestrest. Soms door ingrijpende gebeurtenissen, zoals ziekte, echtscheiding, verhuizing of ontslag. Veel vaker ligt de oorzaak bij een continue opeenstapeling van kleine stressoren. Daarop reageert ons lichaam namelijk ook met een stressreactie.

Dit kan leiden tot allerlei klachten; van concentratieverlies en humeurigheid tot migraine, slapeloosheid, hoge bloeddruk en maag- of rugklachten.

Het aanpakken van de oorzaak is beslist een goed idee. Maar er komen steeds weer nieuwe stressbronnen op je pad. Daarom is het effectiever invloed uit te oefenen op wat zich vanbinnen afspeelt, je fysiologie. Dát is wat je leert in deze module Grip op werkstress. 

In deze module gaan we in op de bronnen van veerkracht en leert je jouw vroegsymptomen herkennen. Bovendien leer je een nieuwe techniek, die je thuis dagelijks gaat oefenen met de apparatuur. 

Vanaf eind 2021 is deze module los verkrijgbaar. Tot die tijd is deze module uitsluitend beschikbaar als onderdeel van de volgende pakketten:

  • Veerkrachttraining met je hart!
  • Veerkracht Xtra individueel
  • Veerkracht voor Xperts
error: Content is protected !!