Veerkracht Xtra individueel

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Op aanvraag
Begin
This module is currently closed

Uitgebalanceerde mix in dit individuele programma

De modules:

Basismodule: (Werk)Stress de baas met hartcoherentie

en 6 vervolgmodules:

  1. Grip op (werk)stress
  2. Energiemanagement
  3. Emotiemanagement
  4. Breinkracht en visualisatie
  5. Intuïtie en beslissen
  6. Coherent communiceren

Investering: € 995 excl. btw

Gereduceerd tarief voor particulieren € 995 incl. btw

Veerkracht Xtra individueel

Duurzaam veerkracht opbouwen, je immuunsysteem versterken en stress verminderen. Meer breinkracht, meer energie en vitaliteit en meer emotioneel evenwicht. En een betere nachtrust en gezonde bloeddruk op de koop toe. Met hartcoherentie.

Volledig online en individueel; dus ruimte om al je vragen te stellen en alle aandacht voor jouw unieke situatie. Discreet en flexibel; theorie volgen waar en wanneer jij maar wilt. En videogesprekken op tijdstippen dat het jou uitkomt.

Dat is een investering waar je een leven lang profijt van hebt!

We starten met een intakegesprek en een uitgebreide stressmeting online. Daarna ga je zelfstandig aan de slag met de modules in de online academie.

Tussendoor oefen je thuis op je smartphone met de biofeedbackapparatuur*. Zo leer je de technieken goed aan. Zodat je ze uiteindelijk overal kunt toepassen. Direct in het moment en zonder dat iemand het ziet.

Door het trainen verandert ook je fysiologie; je lichaam zal steeds vaker automatisch naar een kalme toestand gaan. 3 x per dag 3 minuten oefenen geeft al goede resultaten! 

Alle 6 modules sluiten we af met een videogesprek met een veilige applicatie. Dan krijg jij ook persoonlijke feedback op jouw thuistrainingen met de apparatuur. De ervaring leert dat deze maximale support zorgt voor een hogere trainingsfrequentie.

We besluiten met een effectmeting online door een onafhankelijk instituut. Die bespreken we vervolgens in het afrondende gesprek.

Dit meer dan complete programma voor de opbouw van veerkracht duurt niet voor niets 3 – 6 maanden. We gaan voor duurzaam resultaat en het integreren van nieuw gedrag in je dagelijks leven kost nu eenmaal tijd. 

Deze veerkrachttraining omvat maar liefst 6 modules online. Meer informatie over de inhoud is te vinden bij de verschillende modules (bij “alle trainingen”).

* Bij dit programma heb je biofeedbackapparatuur nodig. Die kun je bij mij aanschaffen, neem even contact op voor advies.