6. Intuïtie en beslissen

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
215
Begin

Uitgebalanceerde mix in deze module:

6. Intuïtie en beslissen

Wij zien onszelf graag als rationele wezens en plaatsen het bewustzijn en de ratio op een voetstuk. Toch nemen we de belangrijkste beslissingen in ons leven vaak nogal intuïtief. Denk maar eens aan partnerkeuze, school voor de kinderen of het kopen van een huis.

Bij echt complexe beslissingen helpt het niet om nóg harder na te denken of lijstjes te maken met voor- en nadelen. Onze bewuste hersencapaciteit schiet dan eenvoudigweg tekort. Uit onderzoek is bekend dat ons onderbewustzijn een veel grotere verwerkingscapaciteit heeft.

Ingewikkelde situaties, waarbij je rekening moet houden met veel verschillende aspecten, komen steeds vaker voor in de huidige maatschappij, waarin veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen. Meer toegang tot je onderbewustzijn en intuïtie, met zijn impliciete kennis en ervaring, kan dan helpen.

In deze module word je je niet alleen bewust van de kracht van intuïtie. Je leert ook jouw kernwaarden kennen. Daarmee kun je gemakkelijker en succesvoller belangrijke beslissingen  nemen.   

Vanaf eind 2021 is deze module los verkrijgbaar. Tot die tijd is deze module uitsluitend beschikbaar als onderdeel van de volgende pakketten:

  • Veerkrachttraining met je hart!
  • Veerkracht Xtra individueel
  • Veerkracht voor Xperts
error: Content is protected !!