Intuïtie en beslissen

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Op aanvraag
Begin
This module is currently closed

Uitgebalanceerde mix in deze module:

5. Intuïtie en beslissen

Wij zien onszelf graag als rationele wezens en plaatsen het bewustzijn en de ratio op een voetstuk. Toch nemen we de belangrijkste beslissingen in ons leven vaak nogal intuïtief. Denk maar eens aan partnerkeuze, school voor de kinderen of het kopen van een huis.

Bij echt complexe beslissingen helpt het niet om nóg harder na te denken of lijstjes te maken met voor- en nadelen. Onze bewuste hersencapaciteit schiet dan eenvoudigweg tekort. Uit onderzoek is bekend dat ons onderbewustzijn een veel grotere verwerkingscapaciteit heeft.

Ingewikkelde situaties, waarbij je rekening moet houden met veel verschillende aspecten, komen steeds vaker voor in de huidige maatschappij, waarin veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen. Meer toegang tot je onderbewustzijn en intuïtie, met zijn impliciete kennis en ervaring, kan dan helpen.

In deze module word je je bewust van de kracht van intuïtie. En leer je de Freeze Frame, een beproefde techniek om meer toegang te krijgen tot je intuïtie en creativiteit. Zodat je belangrijke beslissingen gemakkelijker en succesvoller kunt nemen.   

Deze module maakt onderdeel uit van de Veerkrachttraining met je hart! Voorlopig is dit totaalprogramma uitsluitend beschikbaar voor bedrijven/organisaties. Op termijn komt deze module ook afzonderlijk beschikbaar voor particulieren en zzp’ers, op vrije inschrijving. Wil jij weten wanneer? Meld je dan aan voor de nieuws/inspiratiemail via de knop hierna. Heb je zelf al een groep gevormd? Neem dan even contact op. Dan kunnen we vast iets organiseren.