3. Energiemanagement

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
215
Begin

Uitgebalanceerde mix in deze module:

3. Energiemanagement

Lig je aan het eind van de dag alleen nog maar uitgeteld op de bank te Netflixen? Of ben je nog steeds bekaf als ’s ochtendsvroeg de wekker gaat? Grote kans dat jij door de dag heen je energie onnodig verspilt en vergeet op tijd te pauzeren en je energie op te laden.

Maar ook als je nu nog fit en uitgerust bent, is het goed om alvast preventief aandacht te besteden aan het bewaken van jouw persoonlijke energieniveau.

Want timemanagement is nuttig, maar energiemanagement is uiteindelijk veel effectiever. En dat is precies wat je leert in deze module.

Met een beproefd model, het energielandschap, krijg je meer inzicht in je eigen energiehuishouding. Je krijgt theorie aangereikt over de invloed van stress op je autonome zenuwstelsel, je hormoonhuishouding, je immuunsysteem en je energieniveau.

Je leert meer rust te integreren in je dagelijks leven en je leert jezelf te kalmeren met een krachtige hartcoherentietechniek. Zodat je aan het eind van de dag nog energie over hebt.

Vanaf eind 2021 is deze module los verkrijgbaar. Tot die tijd is deze module uitsluitend beschikbaar als onderdeel van de volgende pakketten:

  • Veerkrachttraining met je hart!
  • Veerkracht Xtra individueel
  • Veerkracht voor Xperts
error: Content is protected !!