Energiemanagement

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Op aanvraag
Begin
This module is currently closed

Uitgebalanceerde mix in deze module:

2. Energiemanagement

Lig je aan het eind van de dag alleen nog maar uitgeteld op de bank te Netflixen? Of ben je nog steeds bekaf als ’s ochtendsvroeg de wekker gaat? Grote kans dat jij door de dag heen je energie onnodig verspilt en vergeet op tijd te pauzeren en je energie op te laden.

Maar ook als je nu nog fit en uitgerust bent, is het goed om alvast preventief aandacht te besteden aan het bewaken van jouw persoonlijke energieniveau.

Want timemanagement is nuttig, maar energiemanagement is uiteindelijk veel effectiever. En dat is precies wat je leert in deze module.

Met een beproefd model, het energielandschap, krijg je meer inzicht in je eigen energiehuishouding. Je krijgt theorie aangereikt over de invloed van stress op je autonome zenuwstelsel, je hormoonhuishouding, je immuunsysteem en je energieniveau.

Je leert meer rust te integreren in je dagelijks leven en je leert jezelf te kalmeren met een krachtige hartcoherentietechniek. Zodat je aan het eind van de dag nog energie over hebt.

Deze module maakt onderdeel uit van de Veerkrachttraining met je hart! Voorlopig is dit totaalprogramma uitsluitend beschikbaar voor bedrijven/organisaties. Op termijn komt deze module ook afzonderlijk beschikbaar voor particulieren en zzp’ers, op vrije inschrijving. Wil jij weten wanneer? Meld je dan aan voor de nieuws/inspiratiemail via de knop hierna. Heb je zelf al een groep gevormd? Neem dan even contact op. Dan kunnen we vast iets organiseren.