7. Coherent communiceren

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
215
Begin

Uitgebalanceerde mix in deze module:

7. Coherent communiceren

Communiceren is meer dan het uitwisselen van tekst. Je weet waarschijnlijk wel dat toon en non-verbale signalen voor een belangrijk deel bepalen hoe jouw boodschap overkomt. En dan nog…iedereen ervaart iets anders, afhankelijk van achtergrond, kennis, ervaring of gemoedstoestand.

Wees eerlijk, dramatiseer jij wel eens? Heb je er ooit over nagedacht wat voor effect dat heeft? Komt het jouw boodschap ten goede? Maar vooral; wat doet het met jou en met je eigen energieniveau?

Emoties zijn besmettelijk. Vrij letterlijk zelfs. Bij leerlingen van gestreste leraren werd een verhoogd cortisolniveau (stresshormoon) aangetroffen in het speeksel. Met deze wetenschap kun je jouw emoties en je hartcoherentie ook inzetten op een constructieve manier.

In deze module leer je coherent communiceren. Hierbij gebruik je jouw coherente toestand niet alleen om jezelf te kalmeren, maar ook om anderen te reguleren en te kalmeren. Of dat nou een collega is, of je partner of je kinderen. Op die manier haal je het beste en vooral ook het leukste in jezelf en anderen naar boven.

Vanaf eind 2021 is deze module los verkrijgbaar. Tot die tijd is deze module uitsluitend beschikbaar als onderdeel van de volgende pakketten:

  • Veerkrachttraining met je hart!
  • Veerkracht Xtra individueel
  • Veerkracht voor Xperts

 

error: Content is protected !!