Veerkrachttraining met je hart!

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Op aanvraag
Begin
This module is currently closed

Uitgebalanceerde mix in dit groepsprogramma

De 6 modules:

  1. Grip op (werk)stress
  2. Energiemanagement
  3. Emotiemanagement
  4. Breinkracht en visualisatie
  5. Intuïtie en beslissen
  6. Coherent communiceren

Veerkrachttraining met je hart!

Duurzaam veerkracht opbouwen, je immuunsysteem versterken en stress verminderen. En een betere nachtrust en gezonde bloeddruk. Met hartcoherentie. Volledig online. Met een vaste groep en met maximum support. 

Dat is een investering waar je een leven lang profijt van hebt!

Zes modules in de academie met als afsluiting iedere keer een interactieve Masterclass, waar je steeds een nieuwe techniek leert. 

Tussendoor oefen je thuis met de biofeedbackapparatuur. Zo leer je de technieken goed aan. Zodat je ze overal toe kunt passen. Direct in het moment en zonder dat iemand het ziet.

Door het trainen verandert ook je fysiologie; je lichaam zal steeds vaker automatisch naar een kalme toestand gaan. 3 x per dag 3 minuten oefenen geeft al goede resultaten! 

Met een individuele intake en evaluatie via videobellen en daarnaast nog 5 korte videogesprekken waar jij persoonlijke feedback krijgt op jouw trainingsresultaten. Dat kan ook per mail, als je daar de voorkeur aan geeft. Maximale support dus!

Met een effectmeting online door een onafhankelijk instituut, zodat de resultaten meetbaar zijn.

Dit meer dan complete programma voor de opbouw van veerkracht duurt niet voor niets 3 à 4 maanden. We gaan voor duurzaam resultaat en het integreren van nieuw gedrag in je dagelijks leven kost nu eenmaal tijd. 

Deze veerkrachttraining omvat maar liefst 6 modules. Meer informatie is te vinden bij de verschillende modules (bij “alle trainingen”).

Voorlopig is dit programma uitsluitend beschikbaar voor bedrijven/organisaties. 

Binnenkort ook voor particulieren en zzp’ers, op vrije inschrijving. Wil jij weten wanneer? Meld je dan aan voor de nieuws/inspiratiemail via de knop hierna. Heb je zelf al een groep gevormd? Neem dan even contact op. Dan kunnen we vast iets organiseren.

error: Content is protected !!