0. Veerkrachttraining met je hart!

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
940,-
Begin
Je hebt alleen toegang tot deze module als je hiervoor bent ingeschreven.

Uitgebalanceerde mix in dit groepsprogramma

De 7 modules:

  1. (Werk)stress de baas met hartcoherentie
  2. Grip op (werk)stress
  3. Energiemanagement
  4. Emotiemanagement
  5. Breinkracht en visualisatie
  6. Intuïtie en beslissen
  7. Coherent communiceren

*prijzen zijn incl. btw voor particulieren en excl. btw voor bedrijven en zp’ers

Veerkrachttraining met je hart!

Duurzaam veerkracht opbouwen, je immuunsysteem versterken en stress verminderen. En een betere nachtrust en gezonde bloeddruk. Met hartcoherentie. Volledig online. Met een vaste groep en met maximum support. 

Dat is een investering waar je een leven lang profijt van hebt!

Zes modules in de academie met als afsluiting iedere keer een interactieve Masterclass, waar je steeds een nieuwe techniek leert. 

Tussendoor oefen je thuis met de biofeedbackapparatuur. Zo leer je de technieken goed aan. Zodat je ze overal toe kunt passen. Direct in het moment en zonder dat iemand het ziet.

Door het trainen verandert ook je fysiologie; je lichaam zal steeds vaker automatisch naar een kalme toestand gaan. 3 x per dag 3 minuten oefenen geeft al goede resultaten! 

Met een individuele intake en evaluatie via videobellen en daarnaast nog 5 korte videogesprekken waar jij persoonlijke feedback krijgt op jouw trainingsresultaten. Dat kan ook per mail, als je daar de voorkeur aan geeft. Maximale support dus!

Met een effectmeting online door een onafhankelijk instituut, zodat de resultaten meetbaar zijn.

Dit meer dan complete programma voor de opbouw van veerkracht duurt niet voor niets 3 – 6 maanden. We gaan voor duurzaam resultaat en het integreren van nieuw gedrag in je dagelijks leven kost nu eenmaal tijd. 

Deze veerkrachttraining omvat maar liefst 7 modules. Meer informatie is te vinden bij de verschillende modules (op de pagina Alle trainingen).

Voor cursisten die de module (Werk)stress de baas met hartcoherentie al hebben gevolgd als afzonderlijke workshop geldt een korting van € 50,-

Dit traject is geschikt voor groepen van 2 – 10 personen. 

error: Content is protected !!