Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 89,-
Begin
Je hebt alleen toegang tot deze module als je hiervoor bent ingeschreven.

Veerkracht 22.02

Introductieprijs € 89,-

Veerkracht 22.02 – Exclusieve proeverij 

Deze training heet Veerkracht 22.02 omdat hij gelanceerd is op een hele speciale datum, namelijk 22.02.2022. Dat is een palindroomdag; een datum die je ook van achter naar voren kunt lezen. Dat noem je ook wel spiegeldag. En spiegelen – reflecteren – dat is precies wat jij gaat doen in deze training. Reflecteren op je eigen gedrag, je gewoonten en je leven.

Want meer inzicht leidt tot bewustwording en dat is de eerste stap naar verandering. Je krijgt in deze training ook veel praktische en inspirerende oefeningen aangeboden; daar kun je meteen zelf mee aan de slag.

Veerkracht 22.02 gaat vooral over persoonlijk leiderschap. (Dus niet over hartcoherentie of ademhaling; je hebt er dan ook geen apparatuur bij nodig.) Je kunt deze training helemaal zelfstandig doorlopen en je hebt geen voorkennis nodig.

Veerkracht 22.02 is een proeverij uit alle 7 modules in deze academie. Het is bovendien een volwaardige en complete training, inclusief een kort videogesprek. Dit kun je zelf inplannen aan het einde van de training om al je vragen te stellen of even te sparren.

Onderwerpen in Veerkracht 22.02

Hieronder vind je een opsomming van onderwerpen uit de 7 modules in deze training. 

1. Werkstress de baas: Waarom stress eigenlijk heel gezond is? Maar ook: welke klachten kun je krijgen van chronische stress? Check waar jij zit op de stresscurve en lees het advies op maat.

2. Grip op (werk)stress; De Fight-flight stressrespons ken je vast wel, maar ken je ook de Freeze- en de Tend&Befriend respons? Check of jij last hebt van app-apneu. En vergroot jouw frustratietolerantie met een eenvoudige oefening.

3. Energiemanagement; Wat is het nut van pauzes en het afsluiten van breinbestanden? Beoordeel met de WerkEnergieMatrix welke werkzaamheden jij beter kunt delegeren of uitbesteden. Maar ook waar jouw groeipotentieel zit. En prime jezelf met een simpele opdracht vanuit mijn slaapkamer.

4. Emotiemanagement; Wat zijn emoties en wat willen ze eigenlijk van ons? Heb jij wel eens last van emotionele lekkage of van dumping? In een filmpje vertel ik je over wat ik noem: ‘de terreur van het halfvolle glas’.

5. Breinkracht en visualisatie; Leer hoe je brein werkt en hoe je vaak zelf een ‘kort lontje’ of angst in stand houdt. Lees over je monkey-mind, het piekerpad en het relativiteitspad. En ga zelf aan de slag met een krachtige oefening om pieker- en doemgedachten te veranderen.

6. Intuïtie en beslissen; Waarom hebben we intuïtie zo hard nodig? Wat is het eigenlijk en hoe kun je het verder ontwikkelen. En kun je er eigenlijk wel blind op varen?

7. Coherent communiceren; Wist je dat veel presentatie- en leiderschapstrainingen verkeerde conclusies trekken uit communicatie-onderzoek? En maak jij je wel eens schuldig aan dramatiseren of dumping? Tenslotte; is stress echt besmettelijk?

Uitgebalanceerde mix

Zoals bij alle trainingen in deze academie is ook dit een uitgebalanceerde mix van werkvormen zoals; interessante theorie, exclusieve filmpjes, inspirerende quotes, verhelderende infographics, handige downloads, inzicht gevende vragen en effectieve oefeningen.

Met Veerkracht 22.02 krijg je meer inzicht in jouw eigen gebruiksaanwijzing en die van anderen. En het is nog leuk ook!

error: Content is protected !!